Tesi: "Oleogels for Food Applications: Towards their Incorporation into Plant-based Protein Matrices"

Descargar pdf

Autor/a: Mohsen Ramezani

Programa de Doctorat en Sistemes Eficients de Producció i Qualitat Agroalimentària

Direcció: Dra. Olga Martín-Belloso, Dra. Laura Salvia-Trujillo i Dra. Irene Esparza-Catalan

Tutoria: Dra. Olga Martín-Belloso

Dept./Centre: Departament de Tecnologia, Enginyeria i Ciència d’Aliments

Titulació de Doctorat: Doctor/a per la Universitat de Lleida.

Àmbit de titulació (en cas d’optar al premi extraordinari):  Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària

La tesi podrà ser consultada per qualsevol doctora o doctora a la Secretaria General de la Universitat de Lleida des del 17/11/2025 al 28/11/2025, per tal de fer les consideracions oportunes i que s’hauran de comunicar posteriorment a la Comissió Acadèmica del Programa de Doctorat en Sistemes Eficients de Producció i Qualitat Agroalimentària, segons s’ha acordat a la reunió de 17/11/2025.

Entre el primer dia de dipòsit i el primer dia possible per a la lectura ha de transcórrer un termini de quinze dies naturals. Aquesta tesi no pot ser llegida abans del 9/12/2025.