Tesi: "Identification and characterization of exposure to mycotoxins: co-occurrence and co-exposure with other chemical hazards”
Descargar pdfAutor/a: Jose Antonio Gallardo i Ramos
Programa de Doctorat en Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària
Direcció: Dr. German Cano Sancho i Dr. Vicent Sanchis Almenar
Tutoria: Dr. Vicent Sanchis Almenar
Dept./Centre: Departament de Departament de Tecnologia, Enginyeria i Ciència d’Aliments
Titulació de Doctorat: Doctor/a per la Universitat de Lleida.
Àmbit de titulació (en cas d’optar al premi extraordinari): Ciència i Tecnologia dels Aliments
La tesi podrà ser consultada per qualsevol doctora o doctora a la Secretaria General de la Universitat de Lleida des del 5/11/2024 al 18/11/2024, per tal de fer les consideracions oportunes i que s’hauran de comunicar posteriorment a la Comissió Acadèmica del Programa de Doctorat en Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària, segons s’ha acordat a la reunió de 4/11/2024
Entre el primer dia de dipòsit i el primer dia possible per a la lectura ha de transcórrer un termini de quinze dies naturals. Aquesta tesi no pot ser llegida abans del 27/11/2024