Tesi: "Innovative strategies to valorise apple pomace: enzymatic and pulsed electric fields processing for obtaining dietary fiber-based food ingredients"
Descarregar PdfAutor/a: Alba Díaz Núñez
Programa de Doctorat en Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària
Direcció: Dr. Pedro Elez Martínez i Dr. Robert Soliva Fortuny
Tutoria: Dr. Pedro Elez Martínez
Dept./Centre: Departament de Tecnologia, Enginyeria i Ciència dels Aliments
Titulació de Doctorat: Doctor/a per la Universitat de Lleida.
Menció: internacional
Àmbit de titulació (en cas d’optar al premi extraordinari): Ciència i Tecnologia dels Aliments
La tesi podrà ser consultada per qualsevol doctora o doctora a la Secretaria General de la Universitat de Lleida des del 18/11/2025 a l'1/12/2025, per tal de fer les consideracions oportunes i que s’hauran de comunicar posteriorment a la Comissió Acadèmica del Programa de Doctorat en Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària, segons s’ha acordat a la reunió de 17/11/2025
Entre el primer dia de dipòsit i el primer dia possible per a la lectura ha de transcórrer un termini de quinze dies naturals. Aquesta tesi no pot ser llegida abans del 10/12/2025